Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya’da 19 Mayıs Coşkusu Öykü Gürman Konseri ile Yaşanacak
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Alanya Belediyesi tarafından fener alayı yürüyüşü ve Öykü Gürman konseri düzenlenecek. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Alanya’da da büyük bir coşkuyla kutlanacak. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere hediye ettiği bu anlamlı günde Alanya Belediyesi fener alayı ve sevilen sanatçı Öykü Gürman ile Alanya halkını buluşturacak.
11 Mayıs 2022 - Çarşamba 16:31
YAŞAM

19 Mayıs Perşembe günü etkinlikler 20:30’da Atatürk Anıtı önünde başlayacak. 21:00’de Fener Alayı ile Alanya İskelesi’nde muhteşem bir kortej yapılacak. 22:00’de ise Belediye Sarayı arkasındaki alanda sevilen sanatçı Öykü Gürman en güzel şarkılarını Alanya halkı için söyleyecek.


BAŞKAN YÜCEL’DEN DAVET
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı dolu dolu yaşayacaklarını belirterek, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na güzel bir program hazırladık. Fener Alayı yürüyüşü ve Öykü Gürman Konseri ile gençlerimize unutulmaz bir gün yaşatacağız. Tüm Alanya halkını etkinliklerimize davet ediyorum.” dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0