Reklamı Geç
HABER DETAY
Çocukların kavgasına aileler karıştı: 2 yaralı
Darp edilen 2 kişi yolda yatıp başlarını tutarak ambulansın gelmesini bekledi Darp olayına karışan 2 kişi polis merkezine götürüldü Antalya’da parkta kavga eden çocukların kavgasına aileler de dahil oldu. Kavgada taraflardan birisi, karşı taraftan iki kişiyi yol ortasında öldüresiye darp etti. Ayakta dahi duramayan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, 2 şüpheli ise ekiplerce polis merkezine götürüldü.
10 Mayıs 2022 - Salı 15:23
ASAYİŞ

Olay, Muratpaşa ilçesi Köroğlu Bulvarı üzerinde saat 13.00 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi'ndeki bir parkta çocuklar kavga etti. Kavgaya daha sonradan müdahil ailelerden Hüseyin K. ile Fuat D., olay yerinden motosiklet ile kaçmaya başladı. Peşlerine yanındaki yeğenleriyle birlikte takılan Deniz A. ise kaçan motosikletlileri bulvar üzerinde yakaladı. Deniz A., yanındaki arkadaşıyla birlikte Hüseyin K. ve Fuat D.’yi darp etti.


"Uyuma sakın"
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Darp edilen yaralılar, yerde başlarını tutarak ambulansın gelmesini bekledi. Yaralıların yakınları olduğu öğrenilen bir kadın ise sürekli onların yanına gelip, 'uyuma sakın' diye uyarıda bulundu. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla Atatürk Devlet Hastanesine kaldırdı.
Çocukların ifadesine de başvuran polis, Deniz A. ile yanındaki bir kişiyi polis merkezine götürdü.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0