Reklamı Geç
HABER DETAY
Türkoğlu, “Birlikte projeler üretelim, kazanan meslektaşlarımız olsun”
Alanya Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkan Adayı Fikret Türkoğlu, projeler üretmek ve siyasetten uzak bir anlayışla aday olduğunu açıkladı. Türkoğlu, “Seçimlerde birlik ve beraberliği, mesleğin ve meslektaşın çıkarlarını önceleyen, siyasetten veya herhangi bir grup ve görüşten ayrı olarak yalnız meslek ve de meslektaş odaklı bir anlayışla çalışmak için; Gelin birlik ve beraberlik içinde tek liste seçime girelim, diyoruz.
09 Mayıs 2022 - Pazartesi 14:45
YAŞAM

Seçimin kazananı mesleğimiz ve meslektaşımız olsun.  Mesleğimiz ve meslektaşlarımız için mesleğimizin temel prensibi olan ‘’Bağımsızlık ve Tarafsızlığı’’ temel ilke edinerek çıktığımız bu yolda; Meslektaşlarımızın ve mesleğe yeni başlayan ve başlayacak olan arkadaşlarımızın, çalışanlarımızın ve stajyerlerimizin daha iyi şartlarda çalışması ve de daha kaliteli bir yaşam sürmesi için birlikte çalışalım” dedi.


“GELİN TEK LİSTE İLE SEÇİME GİRELİM”
Mesleğimize ve meslektaşımıza  ve dahi rakip olarak görmediğimiz, mesleğimizin abileri, ablaları ve üstatlarına açık teklifimdir” diyen Türkoğlu, “Ülkemizin ve bütün insanlığın kamplaştığı, gruplaştığı şu çağda; Bir ve Beraber olalım. Gelin seçimin kaybedeni olmayın, olmayalım. Gelin; birlikte projeler üretelim. Hep birlikte kazanalım. Genç, Yenilikçi, Modern, Saygın bir meslek inşa edelim.  Gençliğimiz yaşımızda değil,  Ruhumuzla ve Kalbimizle hissettiğimiz çalışma ve nihayetinde başarma ve de koyduğumuz hedeflere ulaşma heyecan ve kararlılığımızdadır. Gelin tek liste olarak birlik ve beraberlik içinde seçime girelim.  Her gün bir seçim kazanılıyor, kaybediliyor. Gelin biz birliği ve beraberliği kazanalım” diye konuştu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0