Reklamı Geç
HABER DETAY
Boşanma aşamasındaki eşini bıçakladıktan sonra kayıplara karıştı
Yaralı kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı Antalya’da boşanma aşamasındaki eşinin yanına gelerek tartışan adam eşini sol kaçla baldırından bıçakladıktan sonra kayıplara karıştı. Yaralı kadın ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
08 Mayıs 2022 - Pazar 08:04
ASAYİŞ

Olay, saat 20.30 sıralarında Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi 2304 sokak üzerinde bulunan 4 katlı binanın son katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet F. E.(38) boşanma aşamasında olduğu eşi Gülşen S.E. (29) ile konuşmak için adrese geldi. İkili arasında bir süre sonra tartışma yaşanarak kavgaya dönüştü. Bu sırada öfkeli adam yanında bulunan bıçak ile eşini sol kalça baldırından bıçakladıktan sonra evden kaçarak uzaklaştı.


Acı içerisinde kalan kadın bağırarak komşularından yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı kadın Kepez Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ekipleri ise kaçan şahsı yakalamak için mahallede ve kaçabileceği adreslerde arama çalışması başlattı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0