Reklamı Geç
HABER DETAY
4. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali Ali Koç ve Serkan Karaismailoğlu’nun Seminerleriyle Başladı
Alanya Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Uluslararası Çocuk Festivali, 4. kez kapılarını açtı. 7-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek etkinliğin ilk gününde Eğitimci Ali Koç ile Dr. Serkan Karaismailoğlu Alanyalılarla buluştu.
08 Mayıs 2022 - Pazar 07:58
YAŞAM

Alanya Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Alanya Uluslararası Çocuk Festivali bu yıl kapılarını 4. kez ziyaretçilerine açtı. Alanya Kültür Merkezi’nde 7-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlik, her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden eğlenceli anlara ve birbirinden değerli isimlere ev sahipliği yapacak. Onlarca farklı kitabevinin stant açacağı etkinlikte yazarlar, söyleşiler ve imza günleri ile vatandaşlarla bir araya gelecek.


ALİ KOÇ’TAN ÖNEMLİ ANEKTODLAR
Etkinliğin ilk günü olan 7 Mayıs’ta iki değerli isim Alanyalılarla buluştu. İlk olarak Eğitimci Ali Koç “Yeni Dünya Yeni Eğitim” başlıklı semineri ile vatandaşların karşısına çıktı. Değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurulması hususunda okuldan aile yaşantısına, sosyal çevreden sanal ortamlara kadar pek çok faktörün dikkate alınması gerektiğine değinen Koç, önemli bilgiler paylaştı.


KARAİSMAİLOĞLU’NA BÜYÜK İLGİ
Etkinliğin ikinci konuğu “Hangimiz Yapay Zeka” adlı söyleşisi ile Alanyalılarla bir araya gelen Dr. Serkan Karaismailoğlu oldu. Karaismailoğlu da etkinliğin ilk gününde Alanyalılardan büyük ilgi gördü. Güldüren, düşündüren ve sorgulatan semineriyle büyük alkış alan Karaismailoğlu, kendisine gösterilen ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür etti.


HEYECAN 17 MAYIS’A KADAR ARALIKSIZ SÜRECEK
Etkinlikler, 8 Mayıs Pazar günü Akademisyen Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal’ın “Çocuğumun Beyninde Neler Oluyor?” ve Yazar Ömür Kurt’un “Dijital Çağda Ebeveyn Olmak” adlı seminerleri ve ardından gerçekleşecek imza etkinlikleri ile devam edecek. 4. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali, 9 Mayıs Pazartesi günü yapılacak resmi açılış töreninin ardından coşkuyla devam edecek.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0