Reklamı Geç
HABER DETAY
İşte ‘Alanya’nın En Büyük Takımı’
Alanya’da 21 takımın mücadele ettiği Küçük Erkekler Futsal Turnuvası’nda rakiplerine şans tanımayan Konaklı Kemal Atlı Ortaokulu Küçük Erkekler Futsal Takımı ‘Alanya’nın En Büyük Takımı’ unvanını elde ederek Antalya’da Alanya’yı temsil etmeye hak kazandı.
05 Mayıs 2022 - Perşembe 21:02
YAŞAM

Alanya İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  düzenlenen Küçük Erkekler Futsal Turnuvası sona erdi. İlçe genelindeki 21 takımın mücadele ettiği turnuvada rakiplerine şans tanımayan Konaklı Kemal Atlı Ortaokulu Küçük Erkekler Futsal Takımı ‘Alanya’nın En Büyük Takımı’ unvanını elde ederek önümüzdeki günlerde yapılacak Antalya Küçükler Futsal İl Şampiyonluğu için Alanya’yı temsil edecek.  Alanya ilçe birinciliği elde etmelerinin onur ve gururunu yaşadıklarını söyleyen okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Cemal Kağnıcı, öğrencilerinin bu şampiyonluğu hak ettiğini belirterek, “Özenle, sevgiyle büyüttüğümüz, ilimle ve bilimle eğittiğimiz çocuklarımız var olan potansiyellerini performansa dönüştürerek başarıları ile tüm Konaklı halkını gururlandırdılar” dedi.  

 

Okul Müdürü Abdullah Beşkat, “Öğrencilerimin Alanya’da gösterdikleri başarıyı il müsabakalarında da göstereceklerine inanıyorum. Bu tempoyla gitmeyi başarırsak Türkiye birincisi olmamamız için hiçbir neden yok. En büyük hayalimiz Küçük Erkekler Futsal Türkiye Şampiyonluğunu kazanarak kupayı okul müzemize koymak. Bu konuda da iddialı bir takımız.” şeklinde konuştu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0