Reklamı Geç
HABER DETAY
Makedon öğrenciler Antalya Hayvanat Bahçesi’nde eğitim alıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi ve Doğal Yaşam Parkı, Erasmus Programı bünyesind Kuzey Makedonya’dan gelen öğrencileri misafir ediyor. Makedon öğrenciler eğitim çerçevesinde hayvanat bahçesindeki klinik ve bahçe çalışmalarına katılıyor.
05 Mayıs 2022 - Perşembe 16:23
YAŞAM

Geniş doğal yaşam alanlarıyla Türkiye'nin en büyük hayvanat bahçelerinden biri olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi ve Doğal Yaşam Parkı, Erasmus Programı bünyesinde Türkiye’ye gelen Makedon öğrencilerin eğitim adresi oldu. Kuzey Makedonya’dan gelen 24 öğrenci ve 4 eğitmenden oluşan topluluk, hayvanat bahçesinde 20 günlük bir eğitim programına katılıyor.


“Tarım ve hayvanlarla iç içe eğitim”
Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi Şube Müdürü Veteriner Hekim Aygül Arsun, “Makedon konuklarımız ülkelerinde Veteriner Teknikerliği ve Ziraat Teknikerliği düzeyinde eğitim veren liseden geliyor. Hayvanat Bahçesi’nde 20 gün sürecek bir eğitim programına katılacaklar. Burada veteriner teknikeri adayı öğrenciler hayvan kliniğinde ve Veteriner İşleri Şube Müdürlüğüne bağlı Kedi Evi Acil Bölümü ve ameliyathane bölümlerinde eğitim çalışmasına katılırken, ziraat teknikeri adayı öğrenciler de tematik parklarda çalışmalara katılarak deneyim kazanacak. Hayvanat Bahçesinde koruyucu önleyici hekimlik çalışmalarına öğrencileri de dahil edeceğiz. Hem misafir öğrencilerimiz için hem de bizler için verimli ve renkli bir eğitim programı olacak” diye konuştu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0