Reklamı Geç
HABER DETAY
Ela bebek için 400 bin TL bağış topladılar
Alanya’da SMA hastası Ela bebeğin tedavi olabilmesi için yapılan instagram canlı yayınında Diyetisyen Necati Topal ve İbrahim Aydoğan, 400 bin TL bağış topladı.
03 Mayıs 2022 - Salı 21:10
YAŞAM

Alanya’da SMA Tip 1 hastası Ela bebek için düzenlenen yardım kampanyasında her akşam tanınmış isimler Instagram'da canlı yayın yaparak bağış topluyorlar. Alanya'nın tanınmış Diyetisyenlerinden Netfit Diyetle Yaşam Merkezi sahibi Diyetisyen Necati Topal ile yakın çevresinde "Tosmurlu İbo" olarak tanınan,  İbrahim Aydoğan dün instagram üzerinden canlı yayın yaptı. Akşam saat 21.00’da başlayan yayın gece yarısına kadar devam ederken tanesi 50 TL olan balonlardan 8 bin adet bağış toplandı. Gecede birçok tanınmış isim de bağış yaparken, Ela bebeğin tedavi olabilmesi için  gece sonunda 400 bin TL’lik bağış toplanmış oldu.


TOPAL, “KENETLENEREK BAŞARACAĞIZ”
Necati Topal, yayın katılarak bağış yapan tüm herkese teşekkür ettiğini söyledi. Topal, Ahmet Çaltı bebekte olduğu gibi Ela bebekte de Alanya halkının kenetlenerek, Ela’yı sağlığına kavuşturacağına inancının tam olduğunu belirtti.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0