Reklamı Geç
HABER DETAY
Ramazan Bayramı Kapsamında Huzurevi Ziyareti Gerçekleştirildi
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve eşi Miray Ürkmezer Ramazan Bayramı kapsamında Huzurevi sakinlerini ziyaret etti Huzurevinde düzenlenen ziyarete Kaymakam Ürkmezer, eşi Miray Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel , Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik ve Huzurevi Müdürü Fatma Aksoy katıldı.
02 Mayıs 2022 - Pazartesi 23:33
YAŞAM

Düzenlenen programda Kaymakam Ürkmezer ve eşi Miray Ürkmezer huzurevi sakinleriyle tek tek bayramlaşarak sohbet edip karanfil verdiler. Ziyarette Huzurevi sakinlerine konuşan Kaymakam Ürkmezer “Değerli büyüklerimiz biliyorsunuz pandemi sebebiyle geçen sene bayram coşkusunu dolu dolu yaşayamadık. Siz kıymetli huzurevi sakinlerimizin de yanına gelemedik. 


Ama artık pandeminin etkilerinin azalmasıyla Ramazan Bayramını doya doya yaşayacağımız günlere geldik. Bu kapsamda bayram sabahından itibaren bayramlaşma programları yaptık. Şimdi de siz değerli büyüklerimizi ziyaret etmeye geldik. İnşallah bundan sonraki süreçlerde hep birlikte güzel etkinliklerde bir araya geleceğiz. Hepinizin Ramazan Bayramını kutluyorum ve güzel ömürler diliyorum” dedi. 
Ziyaret sonunda Kaymakam Ürkmezer ve Başkan Yücel, huzurevi sakinleri ve çocuklarla birlikte Bocce oynadılar.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0