Reklamı Geç
HABER DETAY
Yakışmadı Böcek
Antalya'da CHP'li Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinliğinde sahneye yarı çıplak dansçı çıkması büyük tepkiye neden oldu. CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinliğinde de “Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde” şarkısı için eğlenilmişti.
01 Mayıs 2022 - Pazar 21:03
YAŞAM

Ramazan ayı dolayısıyla Türkiye'nin bir çok ilinde, ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Çoğu belediyeler tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde vatandaşlar, hem Ramazan ayını idrak ederken hem de eğleniyor. Ne var ki bazı belediyelerin organize ettiği etkinlikler, Ramazan ayının ruhuna aykırı olmasına rağmen ısrarla devam ettiriliyor. İBB’nin düzenlediği Ramazan etkinliğinde “Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde” parçası çalınması skandalının ardından şimdi de Antalya'da daha beter bir rezalete imza atıldı. 


CHP'li belediyeden dansözle Ramazan etkinliği
CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinliğinde yarı çıplak dansçı eşliğindeki gösteri tepkilere neden oldu. Sahnedeki reklam panolarında "2022 Ramazan Şenliklerine Hoş geldiniz" yazısı ve Muhittin Böcek'in adı da yer aldı.

Roman havası eşliğinde şov yaptı
Sahnede dansözün Roman havası eşliğindeki gösterisi, vatandaşların tepkisini çekti. Sosyal medyada tepki mesajları paylaşan vatandaşlar, CHP'yi ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i eleştirdi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0