Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya'da bayram öncesi denetimler arttırıldı
Alanya’da Ramazan Bayramının sağlık, huzur ve güvenlik içerisinde geçmesini sağlamak amacıyla Alanya Kaymakamlığı tarafından Ramazan Bayramı öncesi denetimler artırıldı.
01 Mayıs 2022 - Pazar 15:05
YAŞAM

Alanya ilçesi genelinde vatandaşların sağlığı, güvenliği ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için Ramazan Bayramı öncesi Alanya Kaymakamlığına bağlı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı ekiplerince işyerleri, cafeler ve umuma açık yerler başta kentin genelinde denetimleri artırıldı. 


Bu kapsamda başta genel güvenlik olmak üzere, trafik, sigara, hanutçuluk denetimleri ile oteller, tatlıcılar, toplu tüketim, satış ve üretim yerlerinde gıdaya yönelik işletme, ürün ve personel hijyen denetimleri ve özellikle umuma açık yerler, kafeler, kahvehanelere ve eğlence yerlerine yönelik genel asayiş ve güvenlik uygulamaları yapılmaktadır. Konuyla ilgili bilgi veren Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer “Mübarek Ramazan Bayramı sebebiyle kentimizde hem yerli hem de yabancı misafirlerimizde artış bekliyoruz. 


Başta Alanyalı hemşerilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Bayramı sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçirmesini temin etmek için tüm birimlerimiz 7/24 esasına göre çalışmaktadırlar. Vatandaşlarımız tüm ekiplerimize yardımcı olmaya devam etsinler. Herhangi bir olumsuzluk durumunda ise lütfen 112’yi arasınlar. Tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ve tüm hemşerilerimizin Bayramını kutluyorum” dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0