Reklamı Geç
HABER DETAY
Orman Mühendisleri İftarda Buluştu
Akçan ve Şahin Mühendislik Serbest Ormancılık Bürosu sahipleri Ayşegül Karabaş ile Mehmet Şahin’in ev sahipliğini yaptığı iftarda, Orman Mühendisleri bir araya geldi. Alanya’da Kebapçı Celal Usta’da organize edilen programa Orman Mühendislerinin yoğun katılım sağladığı gözlendi.
01 Mayıs 2022 - Pazar 10:12
YAŞAM

 

 

 

Orman Mühendisleri Kebapçı Celal Usta’da iftar programında bir araya geldiler...
Serbest Ormancılık Bürosu sahibi Orman Mühendisi Mehmet Şahin ve Ayşegül Karabaş'ın düzenlediği iftar davetine, AK Parti Alanya İlçe başkanı Mimar Mustafa Toklu ve Yönetim Kurulu arkadaşları, Alanya Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, Gündoğmuş Orman İşletme ve Serbest Orman Mühendislik Ofisi sahipleri ve aileleri katıldı. Kebapçı Celal Usta’nın Alanya merkez şubesinde organize edilen programda Orman Mühendisi Mehmet Şahin ve Ayşegül Karabaş misafirlerini kapıda karşıladılar. Samimi bir ortamda geçen programda, Mehmet Şahin ve Ayşegül Karabaş’ın davetli masalarını tek tek gezerek yakından ilgilendikleri gözlendi.


AK PARTİ YÖNETİMİ KATILDI
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu’nun programdan sonra yaptığı açıklamada ise, “Orhan Mahalle Başkanımız Mehmet Şahin ve Ayşegül Karabaş'ın düzenlediği, Orman İşletme Müdürlüğü personeli ve Orman Mühendislerinin katıldığı iftar programına iştirak ettik. Nazik davetleri için teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin.”dedi.


KAYNAŞMA FIRSATI OLDU
Serbest Ormancılık Bürosu sahipleri Mehmet Şahin ve Ayşegül Karabaş, nezih bir ortamda yapılan iftar programında katılımcılarla  kaynaşma ve tanışma fırsatı olduğunu dile getirdiler.  İlkini gerçekleştirdikleri bu programları zaman zaman yapacaklarını ifade eden Mehmet Şahin ve Ayşegül Karabaş, katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0