Reklamı Geç
HABER DETAY
Başkan Yücel Su Kabağı Fidesi Dağıttı
Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi’nin iş birliği ile yürütülen “Alanya ve Çevresi Su Kabağı Geliştirme Projesi” kapsamında fide dağıtımı projesi devam ediyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cuma Pazarı’nda vatandaşlara su kabağı fidesi dağıttı.
29 Nisan 2022 - Cuma 14:02
YAŞAM

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasında üretimi yapılan su kabakları çeşitli kullanım fonksiyonları için değerlendirebilecek vatandaşlar için Cuma Pazarı’nda Eşref Kahvecioğlu Caddesi üzerindeki Hacet Camii önünde dağıtımı yapıldı. Fide dağıtımını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ve Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar yaptı.


YÜCEL: “BU YIL 18 BİN FİDE DAĞITACAĞIZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı açıklamada; “Alanya’mızın sembolü haline gelen, kültürel bir değerimiz olan su kabağı dağıtım organizasyonlarımız geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da devam ediyor. Bugün de Cuma Pazarı girişinde dağıtımımızı gerçekleştiriyoruz. Fidanlığımızda üretimi yapılan 18 bin su kabağı fidesi bu yıl içerisinde vatandaşlarımıza dağıtılacak. Kültürel değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz.” dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0