Reklamı Geç
HABER DETAY
Başkan Yücel’in İftar Sofrası Konaklı’da Vatandaşlarla Buluştu
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in geleneksel hale getirdiği İftar Sofrası, Mahmutlar Mahallesi’nin ardından bugün de Konaklı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. İftara batı bölgesinden vatandaşlar ve protokol üyeleri yoğun ilgi gösterdi.
29 Nisan 2022 - Cuma 08:00
YAŞAM

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in her yıl düzenlediği İftar Sofrası programı Mahmutlar Mahallesi’nin ardından Konaklı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Konaklı Saat Kulesi yanında düzenlenen programa Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Ekrem Kalan, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetimi, Alanya Belediye Meclis üyeleri ve muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Yücel ve vatandaşlar hep birlikte oruçlarını açarak, dua ettiler.


“ALLAH BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN”
7'den 77'ye iftara katılan herkes tarafından yoğun ilgi gören Başkan Yücel, vatandaşlarla bire bir ilgilenerek onlarla sohbet etti. İftar programına katılan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Yücel, “Ramazan demek kardeşlik demek, Ramazan demek birlik ve beraberlik demek, Ramazan demek paylaşmak demek. Bizde bu akşam soframızı sizlerle paylaştık, sizlerle bir araya geldik. Gönül isterdi ki, sık sık bir araya gelelim ama biliyorsunuz son 2 yıldır pandemiden dolayı bu gibi etkinliklerden bayramlarda bile ayrı düştük. Allah'a hamdolsun ki yine özlediğimiz günlere, aynı renkliliklere, aynı güzelliklere hep birlikte katılıyoruz. Allah tüm İslam âlemimizin ve Türk Milleti'nin birliğini ve dirliğini hiç bozmasın. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok çok teşekkür ederim” dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0