Reklamı Geç
HABER DETAY
Müftü İlhan Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Buluştu
Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN ilçemizdeki lise ve ortaokul düzeyindeki öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlerimizin değerlerimize uygun bir şekilde gelişmelerine ve yetişmelerine yardımcı olmak üzere; ilçemizdeki lise ve ortaokul düzeyindeki öğrencilere yönelik gerçekleştirilen programlar ara vermeden devam ediyor.Bu kapsamda Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN Alanya Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.
29 Nisan 2022 - Cuma 07:59
YAŞAM

Program kapsamında öğrencilere hitap eden Müftü İLHAN 2022 yılı Ramazan ayı teması olan "Ramazan ve Doğruluk" konulu kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Müftü İLHAN konuşmasında ayrıca dini, milli ve manevi konularda tavsiye ve nasihatlerde bulundu.

Program öğretmen ve öğrencilere başarı temennisiyle sona erdi.


Müftü İLHAN, 2021-2022 yılı eğitim öğretim döneminin ikinci döneminde daha önce de Ahmet Fevzi Alaattinoğlu Anadolu Lisesi, Cemile Kuyumcu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Çıplaklı Mahallesi Şehit Ahmet Gündoğmuş Ortaokulu, Nimet Alaettinoğlu Anadolu Lisesi, Alanya Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, Alanya Lisesi, Mehmet Arif Türktaş Anadolu Lisesi ve Fatma Özmüftüoğlu Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelmişti.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0