Reklamı Geç
HABER DETAY
Polisler iftarda ağırlandı
Alanya'da iş insanı ve turizmci Adil Tanrıverdi emniyet mensuplarıyla birlikte iftarda bir araya geldi. Alanya Atatürk Caddesi üzerindeki Celal Usta Restoranda verilen iftara çok sayıda polis ve davetli katıldı. Cleopatra Ink Finlandiya Frenchise sahibi ve aynı zamanda da Alanya’da tur ve seyahat acentesi işletmeleri bulunan turizmci Adil Tanrıverdi, ramazan ayından dolayı polis memurlarına iftar verdi.
27 Nisan 2022 - Çarşamba 15:01
YAŞAM

 İftara birçok departmandan polislerin yanı sıra turizmciler ve çok sayıda davetli katıldı. Dualar ile tamamlanan iftar hakkında konuşan Tanrıverdi, “Kolluk kuvvetlerimiz ülkemizin en değerli unsurlarından biridir. Bayram, gece, gündüz, tatil bilmeksizin bizim rahatımız için çalışan polis memurlarıyla bu mübarek ayda bir araya gelmek, kendilerine olan minnet borcumuzu bir nebze kendilerine ifade etmek istedik. Alanya bir turizm kenti.

Buraya dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimizin tatilini rahat ve huzurlu geçirmesinin baş kahramanları olan polisimize bir turizmci olarak teşekkür etmek istedik. Herkesi birleştiren Ramazan Ayında bunun için en güzel vesile olduğunu düşünerek bu iftarı düzenledik. Ev sahibimiz Celal Usta’ya da bize sunduğu eşsiz iftar için teşekkür ediyorum. Herkesin ramazan ayını kutlarım” dedi. 

İftara katılan polislere turizmciler tarafından teşekkür edilirken, iftarın ardından dua okundu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0