Reklamı Geç
HABER DETAY
Gençlere Yönelik İftar Programı Düzenlendi
Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Bilinçli Gençlik Spor Klubü derneği iş birliği ile gençlere yönelik iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar programına ilçemizdeki farklı okullarda eğitim-öğretim gören ortaokul ve lise öğrencileri, Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan Üniversite öğrencileri ve davetliler katıldı.
26 Nisan 2022 - Salı 16:24
YAŞAM

Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı, iftar yemekleri yendi ve yapılan duaya hep birlikte amin denildi.

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu ve Bilinçli Gençlik Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa ÖLMEZ tarafından kısa bir konuşma yapılarak iftara katılanlara teşekkür edildi.


Programla ilgili bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan TOPÇUOĞLU şu ifadeler yer verdi: “Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlerimizin milli ve manevi değerlerimize uygun bir şekilde gelişmelerine ve yetişmelerine yardımcı olmak üzere çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. 


Bu kapsamda ailelerinden uzakta Ramazan ayını geçiren üniversite öğrencileri ve ilçemiz genelindeki lise ve ortaokul düzeyindeki öğrencilere yönelik bir iftar programı tertip ederek soframızı gençlerle paylaştık. Bu vesileyle davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere ev sahipliği yapan Bilinçli Gençlik Spor Kulubü Derneği yöneticilerine ve programımızın düzenlenmesine  maddi ve manevi katkı sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum. Herkesin şimdiden Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.”
İftar programı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0