Reklamı Geç
HABER DETAY
Başkan Yücel’den Kadir Gecesi Mesajı
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm vatandaşların bu mübarek gecesini tebrik etti ve hayırlara vesile olmasını diledi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 27 Nisan Çarşamba gününü, 28 Nisan Perşembe gününe bağlayan gece idrak edeceğimiz Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
26 Nisan 2022 - Salı 16:22
YAŞAM

“Mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan’ın sonuna gelirken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’in nazil olduğu bu mübarek gece, Allah’ın rahmetinin ve bağışlamasının yer yüzüne sağanak halinde yağdığı kutlu bir gecedir. Ramazan Ayı boyunca yaptığımız ibadetler Kadir Gecesi ile taçlanır. Bir ay boyunca oruçlarımızı tutarak, iftar sevinci yaşayarak, teravih namazlarını kılarak Ramazan Ayı’nın huzur ve maneviyatını hissettik ve Kadir Gecesi ile ibadetlerimizi taçlandıracağız.


Kadir Gecesi dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel bir gündür. Bu mübarek gecenin Alanya’mıza, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimin dualarının kabul olmasını diler, herkese hayırlı kandiller dilerim.”

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0