Reklamı Geç
HABER DETAY
Robotik Kodlama Takımı’ndan Bakan Çavuşoğlu’na ve Başkan Toklu’ya Teşekkür
Alanya Robotik Kodlama Takımı, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Amerika’nın Dallas şehrinde düzenlenecek olan VEX ROBOTICS DÜNYA ŞAMPİYONASI’na katılarak Türkiye’yi ve Alanya’yı temsil edebilmek için AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu’dan destek isteyen Alanya Robotik Takımı’na Başkan Toklu’da büyük destek geldi.
26 Nisan 2022 - Salı 14:55
YAŞAM

Toklu, Alanya Robotik Takımı’nın kendilerini ilk ziyaretlerinin ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşerek sürecin hızlanması noktasında girişimlerini gerçekleştirdi. Türkiye’de düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye girerek Amerika’daki gerçekleşecek VEX ROBOTICS DÜNYA ŞAMPİYONASI’na katılma hakkı kazanan Alanya Robotik Takımı bugün AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu’yu ziyaret ederek ilgi ve alakalarından ötürü hem Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na hem de İlçe Başkanı Mustafa Toklu’ya teşekkürlerini ilettiler.


Gençlerin bilim ve teknolojiye göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü oldukça memnun olduklarını belirten başkan Toklu, “Alanya Robotik Takımı’mızın bugün ki büyük başarısı hepimizi onurlandırdı ve mutlu etti. Mayıs ayında Amerika’da düzenlenecek VEX ROBOTICS DÜNYA ŞAMPİYONASI’nda hem ülkemizi hem de Alanya’mızı gururla temsil edeceklerine yürekten inanıyorum. Bilim ve teknolojinin gelişmesi hem gençlerimizin hem de ülkemizin gelişimi açısından oldukça önemli. Ülkemizde son yıllarda mükemmel bir Teknofest gençliği yetişiyor. Ülkemizde bu dalda ki tüm takımlarımıza canı gönülden başarılar diliyorum. 


Alanya Robotik Takımı’mızın taleplerini ve isteklerini Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na ilettik. Sayın Bakanımıza gençlerimize göstermiş olduğu ilgi, alaka ve destekleri içinde teşekkürlerimizi sunuyor, VEX ROBOTICS DÜNYA ŞAMPİYONASI’nda takımımıza gönülden başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.


Bakan Çavuşoğlu’na ve Başkan Toklu’ya teşekkürlerini ileten Alanya Robotik Kodlama Takımı hocası Fatih Sağır, “Başta Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na ve AK Parti Alanya İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Toklu’ya bizlere göstermiş oldukları destekler için çok teşekkür ediyorum. Değerli İlçe başkanım Mustafa Toklu’ya ayrıca teşekkür ediyorum, Bakan bey ile aramızda köprü kurdu ve Bakanımızın da büyük destekleri ile ülkemizi Amerika’da temsil etmeye gidiyoruz.” dedi.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0