Reklamı Geç
HABER DETAY
Belçikalı Tıp Öğrencileri Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni Ziyaret Etti
Belçika’da bulunan Tsaam Campus Cardijin Sağlık Meslek Okulu son sınıf tıp öğrencileri öğretmenleri Valerie Vanacker ‘in eşliğinde Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti. Heyet, yönetim ekibinin eşliğinde sağlık alanında verilen sağlık hizmetleri ve sağlık tesisinde sunulan teknolojik cihazları yerinde inceleyerek bilgi aldı.
25 Nisan 2022 - Pazartesi 17:13
YAŞAM

Türkiye’de verilen sağlık hizmetlerini yerinde görmek ve Türk kültürünü yakından tanıyarak öğrenmek adına Belçika Tsaam Campus Cardijin Sağlık Meslek Okulu öğrencileri Alanya’ya geldi. Öğretmenleri Valerie Vanacker ‘in Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimiyle iletişime geçerek sağlık tesisini gezmek ve bilgi almak istediklerini aktardı.  Yönetim ekibinin eşliğindeki heyet; yatan hasta kliniklerini, poliklinikleri, Acil Servis, Fizik Tedavi, Görüntüleme ve tıbbi cihaz donanım alanı, laboratuvar, özellikli hizmetleri, yerinde inceleyerek ekipman, yönetim model, ve eğitim konularına yönelik bilgi aldı. 


Valerie Vanacker ‘in hastanenin mevcut durumu, verilen sağlık hizmetlerini çok beğendiklerini aktararak;” Bir ilçede üstün teknolojik cihazların kullanılması, tıbbi branşlaşma ve özellikli hizmetlerin verilmesi bizleri çok etkiledi. Bizlere sağlamış oldukları bilgilendirme için kendilerine teşekkür ederiz “diye konuştu.  

Başhekim Vekili Uzm. Dr. Alper Öztürk ise; “Alanya coğrafi konumu nedeniyle vatandaşlarımızın yanı sıra birçok yabancı misafirimizi ağırlamakta, onlara sağlık hizmeti sunmaktayız. Hastalarımız hem tatillerini yapmakta hem de sağlık hizmetlerimizden faydalanmaktadır. Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ve Dış İşleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun katkılarıyla şehrimize yeni özellikli hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz “dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0