Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya'da Muhtar Top müjdeyi verdi
Mahmutlar Mahallesi için 2 yeni ulaşım hattı belirlendi. Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top, "26 ve 24 kilometrelik 2 caddeye ulaşım güzergahı oluşturuldu. Seferler yakında başlayacak" diye konuştu.
14 Ocak 2022 - Cuma 11:22
YAŞAM

Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top, Sanayi, Kılıçaslan, Fevzi Çakmak ve Sinanpaşa caddelerinde toplu ulaşım olmadığı için öğrenci ve yerleşik yabancıların bundan yararlanabilmesi için Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne dilekçe ile başvuru yaptı.


Muhtar Top'un başvurusunu değerlendiren Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) arz-talep dengesi doğrultusunda Mahmutlar Mahallesi için Gözüküçüklü ve Sanayi hattı olarak 2 güzergah oluşturulmasını oybirliği ile uygun gördü. UKOME'nin aldığı kararın ardından konuşan Top,  "Boş dosya vermiyoruz. Sonucunu alıp başarıyoruz. Biz bunu hep yapıyoruz. 


Bu zafer halkımıza ve Mahmutlar'ımıza hayırlı olsun. Mahallem adına başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanı Nurettin Tonguç'a, UKOME Genel Kurulu'na, Alanya ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erkan Demirci'ye, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı  Cihangir Yılmaz'a, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Şube Müdürlüğü'ne ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Yeni güzergah hatlarımız Mahmutlar'ımıza hayırlı olsun" dedi.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0