Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya’da Yüzlerce Öğretmenle Bir Araya Gelecek
Kurulduğu günden beri Türkiye, Azerbaycan ve Kıbrıs’ta binlerce öğretmene tamamen ücretsiz olarak eğitimler vermeye devam eden SODİMER dijital ortamda alanında uzman bilim kurulu üyeleriyle binlerce öğretmeni çeşitli etkinliklerde bir araya getirdi.
13 Ocak 2022 - Perşembe 15:23

Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan önderliğinde iki yılda yüz bine yakın öğretmene eğitimler veren SODİMER, özellikle eğitim politikalarının da geliştirilmesine katkı sunuyor. 


SODİMER Öğretmen Seminerleri konulu seminer serisiyle bugüne kadar yirmiden fazla ilde ve çeşitli ilçelerde ücretsiz eğitimlere devam ediyor. Alanya Kaymakamlığı ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği içerisinde gerçekleştirilecek yeni eğitimde 14 
Ocak Cuma akşamı saat 19.00’da Alanya’da her okuldan öğretmenlerle yeni bir eğitim gerçekleştirilecek.


“Maarif Davasına Hizmet Yolunda” sloganıyla öğretmenlerle bir araya gelen SODİMER Başkanı ve Bilim Kurulu üyeleri çeşitli konularda öğretmenlere eğitim verdikten sonra sorularını yanıtlamak ve öğretmenleri dinlemek için bir araya gelecek. 


Alanya Kaymakamı Sayın Dr. Fatih Ürkmezer ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan eğitimde SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, Bilim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Emre Ünal, Prof. Dr. Sabri Sidekli ve Dr. 
Levent Emmungil’in öğretmenlik becerilerinden dijital eğitim süreçlerine kadar çeşitli konularda vereceği eğitimlerle öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amaçlanıyor

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0