Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya’da İyi Parti’ye geçen Sandal’ın babasından şok paylaşım iddiası
Mahmutlar’da bulunan Remax Confidence ortaklarından Metehan Sandal, önceki gün Ak Parti üyeliğinden istifa ederek İyi Parti’ye katılmıştı.
13 Ocak 2022 - Perşembe 15:15
YAŞAM

Üniversite yıllarında Kocaeli’de Ak Parti Gençlik Kolları’nda yöneticilik görevinde bulunan ve Mahmutlar’da Ak Parti Mahalle Yöneticisi olarak kısa bir dönem görev yapan Sandal’ın İyi Parti rozetini, İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan takmıştı. Ancak rozet töreninin haberlerinin mürekkebi kurumadan, şok bir iddia ortaya atıldı. 

Ak Parti’den istifa edip İyi Parti’ye katılan Metehan Sandal’ın babası Hasan Sandal’ın, oğlunun transfer olduğu İyi Parti ile Millet İttifakı ortağı CHP’ye yönelik sosyal medya hesapları gündeme adeta bomba gibi düştü. 


Baba Sandal paylaşımında, “Oy ver İyi Parti’ye gitsin CHP’ye. Oy ver İyi Parti’ye gitsin HDP’ye. Oy ver HDP’ye gitsin PKK’ye. Yani gider boruları ayrı ayrı olsa da döküldükleri yer aynı” derken, oğlunun İyi Parti’ye transferinden sonra bu paylaşımını sildiği ileri sürüldü. 


Bu paylaşımın ardından gözler, eski Ak Partili yeni İyi Partili Metehan Sandal’a rozet takan İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan’ın yapacağı açıklamaya çevrildi.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0