Reklamı Geç
HABER DETAY
AGC' den üyelerine bir yenilik daha
AGC, Arda Optik ile yapmış olduğu anlaşma ile üyelerine gözlüklerde yüzde 30 indirim fırsatı sağladı Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) üyelerine sağladığı fırsatlara bir yenisini daha ekledi. Yönetim kurulunun yapmış olduğu açıklamada AGC üyelik kartını gösteren kişiler eş, çocuk ve anne-babaları indirimden yararlanacağı belirtildi. İşte o açıklama:
12 Ocak 2022 - Çarşamba 14:33
YAŞAM

Değerli üyemiz Alanya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak çeşitli ihtiyaç ürünleri konusunda yaptığımız indirim anlaşmalarına bir yenisini ekledik. Üyelerimiz ve ailelerinin yararlanması amacıyla Alanya’da üç şubesi bulunan ARDA OPTİK ile numaralı gözlük, çerçeve ve güneş gözlüğü temininde yüzde 30 indirim anlaşması sağlandı. 

 

AGC Center’de yapılan görüşmenin ardından AGC Başkanı Gaye Coşkun ve Arda Optik Sahibi Arda Sıray indirim anlaşmasına imza attılar. Arda Sıray geniş bir hizmet ağına sahip Arda Optik’te çeşitli marka ve modelde gözlük bulunduğunu belirterek ‘Alanyalı gazetecilere hizmet vermekten mutlu olacağız.’ dedi. AGC Başkanı Coşkun da açıklamasında ‘Meslektaşlarımız ve aileleri için önem arz eden bir ihtiyaç ürünü gözlük temininde bizlerle işbirliği sağlayan Arda Optik’e teşekkür ederiz’ dedi.   


İNDİRİM UYGULANACAK ARDA OPTİK ADRESLERİ 

Başkent Şube Arda Optik
Saray Mahallesi Sugözü Caddesi NO 2/1A Başkent Hastane karşısı Alanya /Antalya
Telefon:0242 513 00 54

Oba Şube Arda Optik
Oba Mahallesi Çevreyolu Caddesi Akdeniz Apartmanı No:45/D Alanya (Lazer Göz Tıp Merkezi Yanı)
Telefon:0242 513 07 55

Çarşı Şube Arda Optik
Şekerhane Mahallesi Atatürk Caddesi no:16/b Alanya/Antalya
Telefon:0242 512 20 58

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0