Reklamı Geç
HABER DETAY
Büyükşehir Belediyesi’nin kırsalda kar mesaisi
Akseki, Alanya ve Gündoğmuş’ta karla kapanan yollar açıldı Antalya’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olurken Büyükşehir Belediyesi ekipleri karla mücadele çalışması yapıyor. Akseki, Alanya ve Gündoğmuş’ta iş makineleri ile kapanan yolları açan ekipler ulaşımda aksama olmaması için yoğun mesai harcıyor.
12 Ocak 2022 - Çarşamba 14:27
YAŞAM

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri iş makineleriyle karla kaplı yolları açıyor. Antalya’nın yüksek kesimlerinde etkili olan yağış nedeniyle sorumluluk alanında bulunan yollarda zorlu bir çalışma yapan Büyükşehir ekipleri ulaşımın güvenli şekilde sağlanabilmesi için yoğun mücadele veriyor. 


AKSEKİ’DE 2 EKİP GÖREV YAPIYOR
Akseki’de etkili olan kar yağışı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı 2 ayrı ekip görev yapıyor. Ekipler, Akseki’nin Karakışla, Ceceler, Cevizli, Susuzşahap, Değirmenlik, Süleymaniye, Bademli, Salihler, Günyaka, Çınardibi, Gümüşdamla ve Kuyucak mahallelerinde Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan yollarda temizlik ve yol açma çalışması gerçekleştiriyor. 


ALANYA’DA TÜM ÖNLEMLER ALINDI
Alanya’nın yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle sorun yaşanabilecek bölgelerde ekipleri ile teyakkuzda olan Antalya Büyükşehir Belediyesi her türlü önlemi aldı. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, kapanan Taşatan ve Başyayla yollarını açtı. Yolların açılmasıyla bölgede mahsur kalan vatandaşlar da araçlarıyla bölgeden ayrılmayı başardı. 


GÜNDOĞMUŞ’TA YOLLAR TEMİZLENDİ
Antalya’da yoğun kar yağışının etkili olduğu bir diğer ilçe ise Gündoğmuş oldu. Büyükşehir ekipleri Gündoğmuş Yeniköy, Çamlıalan, Karaköy, Bedan Mahalleleri ve Pınarbaşı, Gelesandra yayla yolunda sorumluluk alanında bulunan yolları güvenli ulaşım için temizledi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0