Reklamı Geç
HABER DETAY
Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı ziyaretlerini sürdürdü
Alanya Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı, Başkanı ve yönetim kurulu Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mildivanlı ve AGC Başkanı Gaye Çoşkunu ziyaret ettiler.
11 Ocak 2022 - Salı 19:16
YAŞAM

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Genel Müdürlüğünün 'Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Fahri Tanıtım Kurulları Faaliyet ve Çalışma Esasları Yönergesi gereğince Onursal Başkan Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Başkan Refik Özdemir Genel Sekreter Nusrettin Yolcu, Üyeler: Nihat Öztoklu, 

Alemdar Dönmez, Erol Kaya, Mehmet AL,Mehmet Uysal, Osman Uruk, Ahmet Uyar, Selman Cebeci, ve Mehmet Turan Atalay göreve getirildi.


Alanya Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı bugün Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mildivanlı ve AGC Başkanı Gaye Çoşkun ve yönetimi kurulunu ziyaret ettiler.
Vakıf Başkanı Özdemir vakfın amacını ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.


Yarbay Mildivanlı Alanya'da göreve götürülen Vakıf Başkanı Refik Özdemir ve yöneim kuruluna başarılar diledi. Vakıf daha sonra AGC Başkanı Gaye Çoşkun ve yönetim kurulu üyelerini ziyeret etti. AGC Başkanı Gaye Çoşkun Türk Silahlı Kuvvetlerimiz bizim gözbebeğimiz bizler onlar sayesinde rahat uyuyoruz AGC olarak biz herzaman sizlerin yanınızdayız diyerek  yeni yönetimin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.(Mehmet AL)

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0