Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Muhtarlar Toplantısı Kaymakam Ürkmezer Başkanlığında Gerçekleştirildi
Alanya Muhtarlar Toplantısı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Başkanlığında yapıldı Alanya Kültür Merkezinde yapılan toplantıda katılımcılara konuşan Kaymakam Ürkmezer “İlçemizle ilgili alınacak kararlarda ve ilçemizle ilgili çalışmalarda muhtarlarımızın katılım ve destekleri bizim için çok önemli. Düzenli olarak yaptığımız toplantılarımızdan bugün olanında Antalya İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından bilgilendirme çalışması yapılacak.
11 Ocak 2022 - Salı 14:44
YAŞAM

Ardından ise İlçe Milli Eğitim Müdürümüz tarafından bilgilendirme sunumu yapılacak. Mahallelerimizdeki sorunları tüm kurumlar işbirliği içerisinde ve siz muhtarlarımızın destekleriyle hep birlikte çalışarak çözeceğiz. Alanyamızın huzuru için çalışan siz değerli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 


Kaymakam Ürkmezer’in konuşmasının ardından Antalya İl Göç İdaresi Müdürü Derya Erdoğan ve Alanya İlçe Göç İdaresi Müdürü Rıfat Çetinkaya tarafından Göç idaresi ve kurumun görev alanlarıyla ilgili tanıtımlarda bulunularak ikamet ve vize konuları hakkında daire amirleri ve muhtarlara bilgilendirme yapıldı.


Ardından Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz Alanya’daki okullar, öğrenci durumları, yabancı öğrenciler, denklik ve mesleki eğitim okulları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.


İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Burak Mindivanlı ve İlçe Emniyet Müdürü Kenan Patat sorumluluk alanlarındaki emniyet ve asayiş ve çalışmalar ile ilgili  Sahil Güvenlik 92 Bot Komutanı Yüzbaşı Çağatay Avcı ise sahil ve deniz güvenliğiyle ilgili bilgilendirmelerde bulundular.
Toplantı Muhtarların mahalle ve vatandaşlarla ilgili soru cevap, görüş ve önerileri ile sona erdi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0