Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Bakkallar Odası seçimi yarın
Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası 11 Ocak 2022’de genel kurula gidiyor. Seçime tek aday olarak girecek olan mevcut başkan Velittin Yenialp tekrar güven tazeleyecek.
10 Ocak 2022 - Pazartesi 10:40

Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası’nın 8. Olağan Kurulu 11 Ocak 2022’de saat 10.00’da Alanya Şoförler Odası Düğün Salonu’nda düzenlenecek. 


Divan oluşturulması ile başlayacak olan genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, yönetim, denetim kurulu faaliyet raporları ve bilanço gelir giderlerinin okunarak müzakere edilmesi, aylık ücretlerin ve huzur haklarının  yolluk ve konaklama ücretlerinin tespit edilmesi, birliğin muvafakati alınmak şartıyla kuruluş amacını gerçekleştirmeye yönelik gayrimenkul ve her türlü taşıt alım ve satımına, gayrimenkul karşılığında ödünç para alınması hususunda yönetim kuruluna yetki verilmesi, 5362 sayılı kanun sınırları içerisinde öğrenci okutulması, muhtaç durumdaki oda üyelerine yardımda bulunulması ve bu konudaki işlemleri yürütmek üzere yönetim kuruluna yetki verilmesinin görüşülmesi ile dilek ve temennilerle sürecek.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0