Reklamı Geç
HABER DETAY
Başkan Değirmenci bugün güven tazeleyecek
Alanya Otelciler, Pansiyoncular, Lokantacılar, Kafeteryacılar ve Turistik Eşya Satıcıları Esnaf Odası bugün genel kurula gidecek. Genel kurula tek aday olarak girecek mevcut başkan Hüseyin Değirmenci güven tazeleyecek.
10 Ocak 2022 - Pazartesi 10:38
YAŞAM

Alanya Otelciler, Pansiyoncular, Lokantacılar, Kafeteryacılar ve Turistik Eşya Satıcıları Esnaf Odası’nın genel kurulu saat 10.00’da Alanya Kültür Merkezi'nde (AKM) başlayacak. Başkanlık divanın oluşturulması ile başlayacak genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sürecek. 


Ardından yönetim ve denetim kurulları raporları ile 2018-2021 yılları arası bilanço gelir gider hesapları okunacak. Daha sonra bilanço gelir gider hesapları ile yönetim ve denetim kurulu raporları ibra edilecek. 2022-2023-2024-2025 yılları tahmini bütçesinin belirlenmesinin ardından odanın iktisadi işletmesinin devam ettirilmesi ya da feshedilmesi ile federasyon kurmak veya kurulan federasyona katılmak için yönetim kuruluna yetki verilmesi oylamaya sunulacak. Dilek ve temenniler bölümünün ardından seçimlere geçilecek.  Seçimde Değirmenci tekrar güven tazeleyecek. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0