Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya'da öğretmen amansız hastalığa yenik düştü
Alanya'da ortaokul öğretmeni Deniz Bauer yakalandığı amansız hastalık sonucu hayatını kaybetti. Alanya'da Avsallar Halıcı Orhan Ortaokulu öğretmenlerinden Deniz Bauer, bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Deniz Bauer’in cenazesi yarın öğle namazına müteakip İncekum Mezarlığı'na defnedilecek.
09 Ocak 2022 - Pazar 17:13
YAŞAM

MÜDÜR YILMAZ ACI HABERİ DUYURDU

Öğretmen Deniz Bauer'in ölüm haberini sosyal medyadan duyuran Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz mesajında şu ifadeleri kullandı: Bir hafta içinde 3.öğretmenimizi kaybettik…. 


Okul Müdürü ve Müdür Yardımcısı olarak beraber çalıştığımız, son olarak hastalığı nedeni ile Avsallar Halıcı Orhan Ortaokulu öğretmeni olarak görev yapan öğretmenimiz Deniz Bauer’in, yakalanmış olduğu amansız hastalık neticesinde vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Cenazesi, 10 Ocak Pazartesi günü, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, İncekum Mezarlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0