Reklamı Geç
HABER DETAY
Başkan Toklu ‘Dürüst Basın Emekçilerimizin Gayreti Her Türlü Takdirin Üzerindedir’
Başkan Toklu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa TOKLU, 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Toklu mesajında;
09 Ocak 2022 - Pazar 17:05
YAŞAM

‘‘Basın sektörü çalışanlarının haklarını düzenleyen Basın İş Kanunu’nun yürürlüğe girdiği 1961 tarihinden bu yana 10 Ocak tarihi “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlanmaktadır.

 

Demokrasinin temel taşlarından olan dürüst basın; düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında bilgi akışını sağlayarak, demokrasinin korunmasında önemli bir görev üstlenmektedir. Özellikle günümüzde teknolojik gelişmeler sonucu ulaşmış olduğumuz bilgi çağında, basının önemi daha da artmış bulunmaktadır. 


Bireyin haber alma hakkını sağlayan, doğru ilkeli, dürüst ve tarafsız görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendiren basın, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendiren en etkili araçlardan biri haline gelmiştir. Bu haliyle halkın gözü, kulağı ve sesi olarak önemli bir kamu hizmetini yerine getiren, zaman mefhumu gözetmeden büyük bir fedakârlıkla tüm enerjisini bizler için harcayan dürüst basın emekçilerimizin gayretleri her türlü takdirin üzerindedir.

Bu vesileyle, dürüst basın çalışanlarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına meslek hayatlarında, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.’ İfadelerine yer verdi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0