Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alanyalı Hayırseverlerin Desteğiyle Gelişmeye Devam Ediyor
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hayırsever ailelerin destekleri sürüyor. Alanyalı hayırsever bir ailenin desteğiyle yapılan yeni patoloji, eczane, çocuk psikiyatri kliniğinin açılışı ve Mevlid duasına, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Baro Temsilcisi Servet Çamcı, Ak Parti Sağlıktan Sorumlu Ahmet Çağlar ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetimi, CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ile birlikte yönetimi katıldı.
07 Ocak 2022 - Cuma 15:22
YAŞAM

Başhekim Vekili Dr. Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Etli, katılımcılara bağışçı aile sayesinde sağlık tesisinde hizmete kazandırılan ve yenilenen birimlere ilişkin bir sunum gerçekleştirildi. İlçeye kazandırılan yeni sağlık alanlarını yerinde inceleyen heyet, bağışçı aileye teşekkürlerini iletti. Hayırseverlerin katkılarından dolayı teşekkür eden Başhekim Vekili Dr. Öğretim Üyesi Etli, "Gördüğümüz manzara gurur vericidir. 


Hayırsever iş insanlarımızın sağlık alanına verdiği destekler sayesinde hasta ve hasta yakınlarımıza, sağlık çalışanlarımıza daha konforlu alanlar sunduk. Bugünde hayırsever ailemiz sayesinde hastanemize kazandırılan birimlerin açılışını yapmak için buradayız. Sağlık alanında yapılan hizmetlerde Başta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun, Kaymakamımız Dr. Fatih Ürkmezer’in, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Kalan’ın, siyasilerimizin, hayırsever vatandaşlarımızın ve sizlerin destekleri çok büyük. Bu yüzden kazandırılan hizmetler adına bir kez daha herkese teşekkür etmek isterim” diye konuştu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0