Reklamı Geç
HABER DETAY
Kaymakam Ürkmezer Gönül Kemal Reisoğlu İlkokulunu Ziyaret Etti
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Gönül Kemal Reisoğlu İlkokulunu ziyaret etti İlk olarak Okul Müdürü İsa Yetkin’den Okulu yaptıran hayırsever Gönül ve Kemal Reisoğlu ailesi ve okul hakkında bilgi alan Kaymakam Ürkmezer daha sonra öğretmenlerle toplantı yaptı.
06 Ocak 2022 - Perşembe 09:33
YAŞAM

Yapılan Toplantıda öğretmenlere hitap eden Kaymakam Ürkmezer “Değerli öğretmenler pandemi sonrası okulların açılmasıyla öğrencilerimiz uzak kalmış olduğu okul ortamına tekrar girerken uyum ve motivasyon sorunları yaşadılar. Bizler de öğrencilerimize moral ve motivasyon vermek amacıyla okulları ziyaret edip öğrencilerimizin yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda öğrencilerimizle kitap okuma etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. 


Alanya’da eğitim öğretim hayatına yeni adım atan 1.sınıf öğrencilerimize okuma alışkanlığını küçük yaşta kazandırmak ve öğrencilerimize destek vermek amacıyla Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Hamdullah Emin Paşa Vakfı olarak 6.000 öğrencimize 90.000 kitap hediye ediyoruz. Biliyorsunuz Ahenk Projesi kapsamında öğrencilerimiz için yaptığımız tüm faaliyetleri tek çatı altında topluyoruz. 


Öğrencilerimizin sosyal, kültürel, akademik ve sportif alanlarda başarılarını artırmak için tüm kurumlarla işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Bu kapsamda gerek biz gerek Alanya’daki kurum müdürleri okulları ziyaret ederek öğrencilerimize meslek tanıtımları ve kitap okuma etkinliği gerçekleştiriyorlar. Amacımız öğrencilerimizin iyi bir insan ve başarılı bireyler olarak yetişmesini sağlamak” dedi.


Öğretmenlerle yapılan toplantının ardından sınıf ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Ürkmezer 178 1.sınıf öğrencisine Alanya Kaymakamlığı ve Hamdullah Emin Paşa Vakfı tarafından bastırılan hikaye kitaplarını hediye etti. 1.sınıf ziyaretlerinden sonra anasınıfı öğrencilerinin serbest çalışma ve boyama etkinlikleri derslerini izleyen Kaymakam Ürkmezer devamında 3.sınıf öğrencileriyle birlikte kitap okudu.
Kaymakam Ürkmezer’e okul ziyaretinde Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0