Reklamı Geç
HABER DETAY
‘Doğal gazın takipçisiyiz’
Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ilçeye gelmesi merakla beklenen doğal gaz konusunun yakinen takipçisi olduklarını söyledi.
05 Ocak 2022 - Çarşamba 15:45
YAŞAM

AGC Center’da cemiyetin yönetimi ile bir araya gelen Mustafa Toklu, doğal gaz konusunda açıklamalarda bulundu. Doğal gaz konusunu takip ettiklerini aktaran Toklu, “Bildiğiniz üzere Alanya gündeminde uzunca bir süredir yatırımla ilgili çalışmalar devam ediyordu. Alanya Belediyesi de gerekli işlemler yaparak doğal gaz süreci artık yatırım noktasında da inşallah başlanacak. 


Alanya Belediyesi’nin görüşünü yazmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde de yapılması gereken değişikliklerin onaylanması ile artık yerel anlamdaki işler bitip Enerji Bakanlığı’nın süreci başlayacak. Biz bu sürecin yazılarının da takipçisiyiz. Hem Alanya Belediyesi hem Antalya Büyükşehir Belediyesi ile konunun hızlı bir şekilde tamamlanması için Alanya İlçe Teşkilatı olarak yakinen takipçisiyiz. Belediye meclis üyelerimiz de bu konuda takiplerini devam ettirmekte. Alanya’nın özlemi olan doğal gaz da inşallah önümüzdeki yıllarda hem altyapısının tamamlanmasıyla hem de gerekli işlemlerin bitmesiyle Alanya halkının hizmetine sunulacak” diye konuştu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0