Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya'da yayla hırsızları jandarmadan kaçamadı
Alanya'da 3 farklı yaylada toplam 8 hırsızlık yapan 3 şüpheli Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin titiz çalışması sonucu yakalandı.
05 Ocak 2022 - Çarşamba 12:24
YAŞAM

Alanya’nın Gödre, Keşbeleni ve Özvadi yaylalarında 4 ev ve yaylalarda bulunan tarlalardaki su motoru ve kablo olmak üzere 8 ayrı hırsızlık olayı meydana geldi. Yaşanan bu hırsızlık olaylarının ardından Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Demirtaş Jandarma Karakolu ekipleri ve Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ekipleri harekete geçti. 


Ekipler bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Jandarma yaptığı teknik ve fiziki takipte hırsızlık şüphelilerinin İ.K., A.S. ve   E.D. olduğunu belirledi. Şüphelilerin ikametlerine baskın düzenleyen ekipler 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerden alınan ifade doğrultusunda çalınan su motoru,  motorlu  testere ve spiral ele  geçirilerek  sahiplerine    teslim edilirken çalıntı malları satın alan O.E. ve  F.A. İfadeleri alındıktan sonra savcı talimatıyla serbest bırakıldı. Gözaltına alınan 3 hırsızlık şüphelisi ise bugün karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0