Reklamı Geç
HABER DETAY
Başkan Toklu’dan Sağlık Çalışanlarına Ziyaret
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yeni yıl öncesi sağlık çalışanlarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.
31 Aralık 2021 - Cuma 18:15
YAŞAM

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte sağlık çalışanlarına ziyaretlerde bulunarak yeni yıllarını tebrik etti. İlçe Sağlık Müdürlüğü, ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ziyaretlerinin ardından açıklamada bulunan Başkan Toklu; ‘‘İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte 2021 yılının son gününde İlçe Sağlık Müdürlüğümüzü, ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanemizi ve Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’mizde ki sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik ettik. Pandemi döneminde göstermiş oldukları fedakarlıklar, üstün çaba ve gayretleri için bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.  Vatandaşlarımız için 7/24 görev başında olan bütün sağlık çalışanlarımıza minnettarız. İyi ki varsınız.’’dedi.

‘‘ALKÜ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANEMİZ TARİHE GEÇTİ’’

ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyaretinde, Türkiye de bir ilk olan, ilk defa bir ilçe de gerçekleşen açık kalp ameliyatı hakkında Başhekim Vekili Etli’den bilgi alan Başkan Toklu, ‘‘ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanemizde gerçekleştirilen açık kalp ameliyatı, Türkiye de bir ilçe de yapılan ilk açık kalp ameliyatı olma unvanı ile tarihe geçmiştir. ALKÜ Eğitimi ve Araştırma Hastanemiz kendini her geçen gün geliştirerek emin adımlarla yükselişini sürdürecektir.

Desteklerini hastanemizden hiçbir zaman eksik etmeyen başta Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu ve Milletvekillerimiz olmak üzere emeği olan herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz.’’ ifadelerine yer verdi.

Sağlık çalışanları, yeni yıl öncesi kendilerini ziyaret ederek moral ve motivasyon anlamında destek olan Başkan Toklu ve ekibine teşekkür ettiler.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0