Reklamı Geç
HABER DETAY
Rüzgar;Uyardı Yılbaşında Dikkat
Alanya’da vatandaşları yeni yıl heyecanı sararken Alanya İlçe Tarım Müdürü Mehmet Rüzgar, yılbaşına girerken, özellikle alkol alırken çok dikkatli olunması gerektiğini ve yılbaşı gecesine kadar sahte alkol denetimlerinin yapılacağını söyledi.
31 Aralık 2021 - Cuma 09:12
YAŞAM

Yeni yıla girmeye saatler kala vatandaşları yılbaşı heyecanı sardı. Yılbaşının yaklaşması ile özellikle son günlerde sahte içkiden hayatını kaybeden insanların artması üzerine Alanya’da alarma geçildi.  Geçtiğimiz günlerden beri sahte alkol denetimi yapılan Alanya’da yeni yıla girerken de denetimler devam edecek. 


Alanya İlçe Tarım Müdürü Mehmet Rüzgar, ilçede bir süredir denetimlerin sıkılaştığını belirtti. Rüzgar Alanya’da özellikle bugünlerde fırsatçıların sahte alkol satışına yöneldiğini ve çok dikkatli olunması gerektiği söyledi. İnsanların hayatlarını tehlikeye atan bu tuzağa düşmemeleri gerektiğini söyleyen Rüzgar, alkol alırken dikkat edilmesi gerekenleri , “Önemli olan tüketicilerimizin, alkol alırken güvenilir bir yerden alması, kapağı bozulmuş, eskimiş, açıkta olan içkileri almaması, etiketlerin yıpranmış olmaması, açık içki almamalarına dikkat etmeleri gerekiyor”  diyerek sıraladı. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0