Reklamı Geç
HABER DETAY
Toklu Başkanlığında Yılın Son Toplantısı Gerçekleşti
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu bugün Mahalle Başkanları ile bir araya geldi. Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu bugün mahalle başkanları ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Aynı zamanda yılın son toplantısı olan ve 2021 yılında Alanya’nın mahallelerinde gerçekleştirdikleri projelerin, yatırımların ve etkinliklerin değerlendirildiği toplantıda Başkan Toklu Mahalle Başkanlarına tek tek teşekkür etti.
30 Aralık 2021 - Perşembe 14:45
YAŞAM

‘‘HER ZAMAN HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ’’

2021 yılının son toplantısını AK Parti İlçe Başkanlığında mahalle başkanları ile gerçekleştiren Başkan Toklu;
‘‘2021 yılının son toplantısını bugün İlçe Başkanlığımızda, Mahalle Başkanlarımız ile bir araya gelerek gerçekleştirdik. Mahallelerimizde gerçekleştirmiş olduğumuz projelerin, yatırımların ve yapmış olduğumuz etkinliklerin değerlendirmesini değerli mahalle başkanlarımız ile yaptık. Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi 2021 yılında da göstermiş oldukları gayretli ve başarı çalışmalarından ötürü değerli mahalle başkanlarıma tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. 


Biz teşkilatımızın, hemşehrilerimizin ve her zaman milletimizin hizmetindeyiz. Siyaset sahada yapılır. Siyasetin konuşulduğu, siyasetin oluştuğu, siyasetin en hareketli olduğu yer sokaktır, mahalledir. Biz sizlerle beraber partimizin kurulduğu günden bu güne birlikte yürüyoruz, yürümeye de devam edeceğiz.’’ dedi.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0