Reklamı Geç
HABER DETAY
O yarışmaya damga vuran isim Alanya'ya geliyor
Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlere milli ve manevi değerleri kazandırmak amacıyla ilçemizde çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.
28 Aralık 2021 - Salı 19:09
YAŞAM

Bu kapsamda sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster’e katılan ve yarışmaya damga vuran Artvinli yarışmacı Ümmü Gülsüm Genç, Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde 29 Aralık 2021 Çarşamba günü Alanya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi ve Mahmutlar Emin Özmüftüoğlu Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya gelecek. Atatürk Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun olan Genç, 4 yaşında geçirdiği ateşli hastalık sonrası konuşma yetisini kaybetmiş, katıldığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında soruları yazarak cevaplamış, ‘Bazen yetinmek gerekir’ yazarak da yarışmadan çekilmiş ve Kim Milyoner Olmak İster’in tarihine geçmişti. 


Oldukça neşeli ve güler yüzlü olan Genç, herkesin dikkatini çekmiş ve ilgi odağı haline gelmişti. Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yine aynı gün Koşan Adam lakaplı Ultra Maratoncu Akın Yeniceli’nin katılımıyla, İbrahim Başkaptan Kur’an Kursu, Nebahat Şifa Anadolu İmam Hatip Lisesi, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ve Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik söyleşiler gerçekleştirilecek. Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu şu ifadelere yer verdi: 


“Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlerimize milli ve manevi değerleri kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve sahih dini bilgi ile buluşmalarına, böylece Kur’ân ve sünnet eksenli bilgi, birikim ve ahlaki kazanımlar elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla ilçemizde çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Koşan Adam lakaplı Ultra Maratoncu Akın Yeniceli ve Kim Milyoner Olmak İster’e katılan ve yarışmaya damga vuran Artvinli Yarışmacı Genç, öğrencilerimizle bir araya gelecek.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0