Reklamı Geç
HABER DETAY
Müftülüğün Yazar-Öğrenci Buluşmaları Devam Ediyor
Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından lise ve ortaokul düzeyindeki öğrencilere yönelik düzenlenen “Yazar-Öğrenci Buluşmaları” devam ediyor.
27 Aralık 2021 - Pazartesi 13:04
EĞİTİM

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlere milli ve manevi değerleri kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve sahih dini bilgi ile buluşmalarına, böylece Kur'ân ve sünnet eksenli bilgi, birikim ve ahlaki kazanımlar elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.


Bu kapsamda; Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi, Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi, Hasan Çolak Anadolu Lisesi ve Hayriye Hanım Kız Kur’an Kursu öğrencilere yönelik Eğitimci-Yazar Sinan YAĞMUR’un katılımıyla “Yazar-Öğrenci Buluşmaları” gerçekleştirildi.


Programda kitap okumanın önemine değinen ve öğrencilere motive edici konuşmalar gerçekleştiren Eğitimci-Yazar Sinan YAĞMUR öğrencilere çeşitli tavsiye ve önerilerde bulundu.


Programlar Eğitimci-Yazar Sinan YAĞMUR’un kitaplarını imzalaması ve katılımcılara çeşitli hediyelerle sona erdi.
Geçtiğimiz günlerde ise; Yazar Safiye ÇETİNKAYA’nın katılımıyla Alanya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi, Hayriye Hanım Kız Kur’an Kursu ve Bilinçli Gençlik Spor Klubü Derneği’ndeki öğrencilere yönelik; “Yazar-Öğrenci Buluşmaları” gerçekleştirilmişti.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0