Reklamı Geç
HABER DETAY
Başkan Yücel’den emlak hatırlatması
Haftalık encümen toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Yücel, emlak vergisi 2. Taksit ödemelerinin 30 Kasım Salı günü sona ereceğini hatırlatarak belediye ait bütün veznelerin hafta sonu da açık olacağını duyurdu.
25 Kasım 2021 - Perşembe 16:47
YAŞAM

Alanya Belediyesi Haftalık Encümen Toplantısı, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Birimlerden gelen çeşitli alanlardaki konuların görüşülüp karara bağlandığı encümen toplantısı sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Yücel, 1 Kasım’da başlayan emlak vergisi 2. taksit ödemelerinin 30 Kasım Salı günü sona ereceğini hatırlatarak “Halkımızın cezalı duruma düşmemesi için zaman dilimi içinde işlemlerini tamamlamalarını istiyorum. 


Cumartesi ve Pazar günleri de bütün belediye binalarımızda emlak ofislerimiz açık olacak. Vergi aflarından yararlanan vatandaşlarımız için de 2. Taksit. Cezalı duruma düşmemeli için bilgilendirmek istedim” dedi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı devam meclisinde onaylanan ilçe belediyelerin 2022 yılı bütçeleri arasında Alanya Belediyesi’nin 695 milyon liralık bütçesi ile bu yıl da Antalya’nın ilçeleri arasında en büyük bütçeye sahip ilçesi olmasına değinen Başkan Yücel, “Bizim doğru işlerle doğru hizmetler ürettiğimizin anlamını taşıdığını gösteriyor. 


Göreve geldiğimiz 7 yıllık süre içerisinde 5 kata yakın büyümüş oldu. Gelecek yıllarda daha büyük bir bütçe ile halkımıza hizmet noktasında yatırımlarımız devam edecek” diye konuştu.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0