Reklamı Geç
HABER DETAY
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Dayanışma Günü Programı Düzenlendi
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Alkü’de düzenlenen 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Dayanışma Günü Programına Katıldı.
25 Kasım 2021 - Perşembe 12:00
YAŞAM

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ALKÜKAM) tarafından hazırlanan ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinde gerçekleştirilen programda ALKÜKAM Müdürü Dç. Dr Saliha Özpınar katılımcılara kadına karşı şiddet kullanımının ortadan kaldırılması , kadınların bilgiye, yardım ve korunma hizmetlerine ulaşılabilirliğinin artırılmasını konularında ve yapılacak olan faaliyetler hakkında katılımcılara sunum yaptı. 


Daha sonra Alanya Alaaddin Keykubat Üniverstesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan günün anlam ve önemini içeren ve Alkükam tarafından Kadına Şiddetin önlenmesine yönelik yapılan çalışma ve faaliyetler hakkında konuşma yaptı. 
Programa Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel , Alkü Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan Ahep Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ebru Gülbuğ Erol , İlçe Jandarma Komutanı Yrb. Engin Burak Mindivanlı ve Kadın Derneklerinin temsilcileri katıldı.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0