Reklamı Geç
HABER DETAY
Öğretmenler Günü Alanya Belediyesi Kültür Merkezinde Kutlandı
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer 24 Kasım Öğretmenler Günü programına katıldı. Millet Mekteplerinin açılışı ve Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü Alanya Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen programla kutlandı.
24 Kasım 2021 - Çarşamba 14:56
YAŞAM

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla ile başlayan program İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’ın konuşmasıyla devam etti. Emekli olan öğretmenler adına günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.


Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer tarafından 2021 yılında emekli olan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri ile Öğretmenler arasında düzenlenen satranç ve Masa Tenisi turnuvalarında dereceye giren öğretmenlere Madalya ve ödülleri verildi. Daha sonra aday öğretmenler için düzenlenen yemin töreniyle devam eden program; öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini anlatan şiirlerin okunması, Öğrenciler tarafından hazırlanan oratoryo gösterisi ve Güzel Sanatlar Lisesi Öğrenci ve Öğretmenlerinin şarkıları ile sona erdi.


Programa katılan Öğretmenler ve Öğrenciler Kaymakam Ürkmezer ile 24 Kasım Öğretmenler günü anısına hatıra fotoğrafı çekildiler. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0