Reklamı Geç
HABER DETAY
AGC Üyelerine akaryakıt, tüp gaz ve su indirimi başladı
Alanya Gazeteciler Cemiyeti, Alanya’nın en büyük akaryakıt zincirine sahip Göçmentük A.Ş ile indirim anlaşması imzaladı. Görüşmeleri tamamlanan anlaşma kapsamında AGC üyeleri Göçmentürk bünyesinde bulunan 2 akaryakıt istasyonundan akaryakıtı yüzde 5 indirimli alabilecek. Aynı anlaşma kapsanımda Göçmentürk firmasına ait tüp gaz ve su alış verişinde yüzde 10 indirim uygulanacak.
23 Kasım 2021 - Salı 09:25
YAŞAM

AGC Başkanı ve AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun, yaptığı açıklamasında indirimlere dikkat çekerek uygulamanın nasıl olacağını anlattı. 


NASIL UYGULANACAK?
Coşkun şöyle dedi: ‘Bilindiği gibi cemiyetimiz birçok alanda farklı indirim anlaşmaları imzaladı. Son olarak üzerinde çalıştığımız akaryakıt, tüp gaz ve su indirimi de sağlandı. Alanya’da geniş bir şube ağına sahip Göçmentürk firmasına ait Oba Mahallesi Koçtaş arkasındaki BP ve Çevreyolu Zimbitlik Mevkii’ndeki BP’de AGC üyelerine özel yüzde 5 akaryakıt indirimi uygulanacak. 


Üyelerimiz, firma tarafından plakalara tanımlı kartları teslim aldıktan sonra indirimden yararlanacak. İndirimin uygulanabilmesi için kartın akaryakıtı almadan önce görevliye verilerek okutulması zorunludur. Ayrıca üyelerimiz Göçmentürk’e ait MOGAZ firmasını 522 20 22 – 522 50 22 numaralı telefondan arayarak tüp ve su siparişlerini verebilecek. 


GÖÇMENTÜRK’E TEŞEKKÜR 
İndirim anlaşması özellikle mobil halde olan meslektaşlarımıza önemli ölçüde katkı sağlayacak. AGC ile anlaşmaya imza atan Muharrem Göçmenoğulları’na tüm meslektaşlarım adına teşekkür etmek isterim. Akaryakıtın yanında tüp gaz ve su indirimi anlaşmasına da imza attık. Mutfak için önemli tüp gaz ve suyu da üyelerimiz yüzde 10 indirimli alacak.’


‘ALANYA MEDYASINI SEVİYORUZ’
İndirim anlaşmasına imza atan Muharrem Göçmenoğulları da açıklamasında ‘Alanya Gazeteciler Cemiyeti ile yaptığımız anlaşma firma olarak kamu hizmeti veren gazetecilere sağlayacağı destek ile bizleri memnun etti.’ dedi. 


AGC’NİN ÜYELERİNE SUNDUĞU DİĞER İNDİRİMLERİ
-Başkent Hastanesi ile muayenede yüzde 50, laboratuvarda yüzde 35
-Anadolu Hastanesi ile muayene ve tetkiklerde yüzde 20 
-Lazer Göz Merkezi ile yüzde 35 
-Hasbul Market ile Saray Mahallesi ve Mahmutlar’daki şubelerinde yüzde 10
-Alaiye 1 Kasap (Hacet Mah. Alaiye Cad. Hacı Memişler Cami Yanı No:76/C) adresinde yüzde 10 
-Aura Fitnes ile öğrenci tarifesi 
-Dimçayı Hilal Piknik yüzde 25 
-Sapadere Kanyon Park yüzde 25

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0