Reklamı Geç
HABER DETAY
Başkan Muhittin Böcek'ten imalı paylaşım
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Azrail’in üzerine bastığı ve ‘Çok beklersiniz’ yazan tabloyu paylaşarak kendisi ölüm döşeğindeyken koltuk hesapları peşinde koşanlara mesaj gönderdi.
21 Kasım 2021 - Pazar 08:08
YAŞAM

Geçtiğimiz yıl Korona virüse yakalanan ve uzun süre Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören Muhittin Böcek, hastalığı yenerek sağlığına tekrar kavuşmuştu. İyileşmesinin ardından Böcek tekrar görevine başlamıştı. Sosyal medya hesabından Azrail’in üzerine bastığı ve ‘Çok beklersiniz’ yazan tablo ile çektirdiği fotoğrafı paylaşan Böcek, korona virüs ile mücadele ederken koltuk hesapları peşinde koşanlara göndermede bulundu. 


Böcek paylaşımında, “Ölüm döşeğindeyken başka hesaplar peşinde olanlara atıfta bulunan bu tabloyu, arkadaşlarım hediye etti. Yaşadığım zorlu süreci Allah’ın takdiri ve sizlerin duaları sayesinde geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyorum. 2018’de yaptığım paylaşım aslında her şeyi anlatıyor” ifadelerini kullandı. Böcek, tablonun fotoğrafı ile birlikte 2018’de sosyal medya hesabından yayınladığı Japon yazar Haruki Murakami’ye ait “Kötü günlerin iyi tarafları da vardır. İnsanları tanırsın, özellikle yanında sandıklarını” sözünü yan yana paylaştı. Böcek’in paylaşımı çok sayıda yorum aldı. Bazı takipçilerinin ise Böcek’in paylaşımını kendi hesaplarında paylaştığı

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0