Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Belediyespor ezdi geçti: 3:0
Rest Property Alanya Belediyespor, en yakın rakibi Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ takımını yenerek zirvedeki yerini perçinledi.
21 Kasım 2021 - Pazar 08:05
SPOR

Voleybol Erkekler 1'inci Ligi A Grubu 7'inci hafta mücadelesinde Rest Property Alanya Belediyespor, kendisi ile aynı puana sahip en yakın rakibi Hekimoğlu Global Connect BVİ takımıyla karşı karşıya geldi. 


Grubun derbi maçı olarak görülen karşılaşmaya Alanya Belediyespor, oldukça hızlı başladı. Üstün başlayıp önde götürdüğü ilk seti iyi bir oyunla 25-16 ile geçen Alanya Belediyespor, ikinci sete kötü başladı. İlk setin aksine ikinci sete hızlı başlayan Bursa temsilcisi Hekimoğlu'nun üstün götürdüğü mücadelede daha sonra Alanya Belediyespor dengeyi sağladı ve maç oldukça uzun sürdü. 


Çekişmeli geçen bu sette son gülen 30-28'lik skorla kırmızı-beyazlılar oldu. Yaklaşık altı yüz sporseverin izlediği karşılaşmada üçüncü sete iyi başlayan ve önde götüren Alanya Belediyespor, bu setten de 25-21 üstün ayrılarak mücadeleyi 3-0 kazandı. Namağlup ünvanını sürdüren Alanya Belediyespor, 8'inci haftada deplasmanda Aydın Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0