Reklamı Geç
HABER DETAY
Hafızlık Eğitimini Tamamlayan Öğrenciler Belgelerine Kavuştu
Alanya Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarından mezun olan hafızların sayısı her geçen gün artıyor.
18 Kasım 2021 - Perşembe 20:59
EĞİTİM

Bu kapsamda son olarak Mahmutlar Emin Özmüftüoğlu Kur’an Kursu Öğrencisi Ebrar YlLDIRIM ve Merkez Erkek Kur’an Kursu öğrencisi Muhammed Emin ERCAN, Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan Hafızlık Tespit Sınavı'ndan başarılı olarak hafızlık belgesi almaya hak kazandı.


Kur’an kursu öğrencileri Ebrar YILDIRIM ve Muhammed Emin ERCAN için müftülük makamında düzenlenen törende Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN tarafından hafızlık belgeleri öğrencilere takdim edildi.


Hafızlık eğitimlerini tamamlayan ve belgelerine kavuşan öğrencileri tebrik eden Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN şu ifadelere yer verdi: "Müftülüğümüze bağlı Kur’an kurslarımızda hafızlık eğitimlerini tamamlayan ve Diyanet İşleri Başkanlığımızca gerçekleştirilen Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olan iki kardeşimiz daha hafızlık belgesi almaya hak kazandı. 


Bizler de kardeşlerimize hafızlık belgelerini takdim ettik. Azimle çalışarak hafızlıklarını tamamlayan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Kur’an-ı Kerim’i hıfz etmek, onu öğrenmek, öğretmek, anlamak ve yaşamak, Kur’an’a karşı yapılabilecek en güzel vazifelerden birisidir. Bu vesileyle hafızlarımızın yetişmesinde katkısı olan anne-babalarına, Kur’an kursu öğreticilerimize ve maddi manevi destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum." Dedi

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0