Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya’da sağlık turizmine dev hamle
Türkiye’nin turizm destinasyonlarının en önemli merkezlerinden biri olan Alanya’da sağlık turizmine yapılan yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Alanya Uzmanlar Diş Kliniği AACI uluslararası AACI kalite akreditasyon belgesini alan ilk diş kliniği oldu.
18 Kasım 2021 - Perşembe 20:56
YAŞAM

Özellikle diş tedavisi ve estetik konusunda farklı ülkelerden Alanya’yı tercih eden çok sayıda sağlık turisti bulunuyor. Alanya bulunduğu avantajlı konum itibari ile sağlık turizmi amacıyla gelen talepleri karşılayacak donanımlı diş kliniklerine sahip. Sağlık turistleri ve sigorta şirketlerinin diş kliniklerini tercih edebilmesi ile ilgili en önemli süreçlerden birisi ise uluslararası akreditasyonlar.


EN SAYGIN AKREDİTASYON KURULUŞU

Alanya Uzmanlar Diş Kliniği AACI (American Accreditation Commission International) diş standartlarının gerekliliklerini tam olarak karşılayarak, Türkiye’de sağlık turizminde uluslararası AACI kalite akreditasyon belgesini alan ilk diş kliniği olmayı başardı. AACI, Ticaret Bakanlığı ve HİB ( Hizmet İhracatçıları Birliği) tarafından desteklenen belgeler listesinde olup, ISQua onaylı ve tüm dünyada geçerli en saygın akreditasyon kuruluşudur.

 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0