Reklamı Geç
HABER DETAY
AGC Başarı Ödülleri sahiplerini buldu
2020 Yılı Medya Başarı Ödülleri düzenlenen şık bir organizasyonla sahiplerini buldu.
18 Kasım 2021 - Perşembe 13:43
YAŞAM

Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) 2020 Yılı Medya Başarı Ödülleri töreni sahiplerini buldu. Türkler Mahallesi’ndeki Lonicera Otel’de düzenlenen ödül törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun, siyasiler, oda ve dernek başkanları ile basın çalışanları katıldı. 


Organizasyonun açılış konuşmasını yapan AGC Başkanı Gaye Coşkun, pandemiye rağmen vizyonlarına uygun çalışmaları yapmaya devam ettiklerini söyledi. Yaptıkları çalışmalar hakkında kısaca bilgiler veren Coşkun, “Ödül alan arkadaşlarımı yürekten kutluyorum” dedi.  


BASIN HER ZAMAN BİZİM GÖZÜMÜZ”
Başkan Yücel de, “Basın her zaman için bizim gözümüz. Burada güzel bir organizasyon yapılmış. Bize de sadece buraya teşrif etmek düştü. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz emeklerden, bölgemize, ülkemize verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Ödül alan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” diye konuştu.  Başkan Yücel’in konuşmasının ardından 2020 Yılı Medya Başarı Ödülleri’ni kazananlara plaketleri ile hediye çekleri takdim edildi. Organizasyon müzik dinletisi ile devam etti. 

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0