Reklamı Geç
HABER DETAY
Alanya Kent Konseyi Çatalca'da
Alanya Kent Konseyi’nin her sene düzenlediği Çatalca Alaiye Şehitlerini Anma Programı çerçevesinde Alanya heyeti Çatalca’da düzenlenen Alaiye Şehitlerini Anma Törenine katıldı. Törene Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Protokol üyeleri ve Çatalcalılar katıldı.
17 Kasım 2021 - Çarşamba 12:48
YAŞAM

Tören Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan tarafından sunulan çelenk ile başladı.  Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan konuşmasında “100. Yılında anma etkinliklerine geldiğimiz Çatalca’da Alanya Kent Konseyi Alaiye şehitlerinin torunları olarak kalabalık bir heyetle katılıyoruz ve Çatalcalılar ile beraber anıyoruz. 


Milletimiz vatanımızın korunması için canlarını veren şehitlerini ve gazilerini hiçbir zaman unutmayacak, onların bıraktıkları kutsal mirasa, vatanımıza ve bayrağımıza onurla sahip çıkacaktır. Alaiye Şehitlerimizin ruhları şad olsun.” Dedi.  Konuşmaların ardından Kuranı Kerim Tilaveti ve dualarla şehitler anıldı. Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan Alanya Belediye Başkanı Adem Mutat Yücel’in gönderdiği 800. Yıl etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan plaketleri Çatalça Kaymakamına ve Çatalca Belediye Başkanına takdim etti.

Editör:Hamdi Acet
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.

0